Navigatie

Over het WOONcadeau

Het WOONcadeau is de webshop van WOONwebwinkelen, een blog en tevens een portal waarop je talloze webwinkels vindt die woonaccessoires verkopen. In 2007 is deze website opgezet, destijds was dit de allereerste website waar men op merknaam woonaccessoires kon zoeken. We zijn nu 10 jaar later en inmiddels zijn we wat dat betreft lang niet meer uniek te noemen. Wel schrijven we nog steeds wekelijks met veel plezier onze blogberichten over alles wat we leuk vinden op het gebied van wonen. We hebben veel trouwe bezoekers van onze website en zijn daar natuurlijk erg blij mee. We hopen dat de webshop een mooie aanvulling vormt op ons blog/portal.

Wat maakt het WOONcadeau uniek?

Na 10 jaar alleen over woonmerken en webwinkels geschreven te hebben ontstond het idee om zelf een webshop te starten als aanvulling op de website. Omdat er al zoveel webshops op dit gebied zijn wilden we er graag iets unieks aan toevoegen: het spaarsysteem. Daarmee hopen we een lange termijn relatie met klanten op te bouwen. Trouwe klanten sparen door middel van een aankoop in de webshop razendsnel een shoptegoed bij elkaar en we hopen deze klanten dan ook graag terug te zien in de webshop!

Het gezicht achter het WOONcadeau

Het WOONcadeau is de webshop van Evelien van den Aardweg. Al jaren ben ik met wonen, inrichten en dus ook met woonaccessoires bezig. In 2012 ben ik met mijn gezin naar Zuid-Frankrijk verhuisd. Dit bracht met zich mee dat ik mijn 'winkeltjes' (units) bij Loods 5 in Zaandam en Sliedrecht moest opgeven. Jarenlang heb ik daar met heel veel plezier woonaccessoires van talloze merken verkocht. Nu ik sinds enige tijd weer terug ben in Nederland ontstond het idee om het WOONcadeau te starten als aanvulliing op WOONwebwinkelen. Door mijn vele verhuizingen in binnen- en ook in het buitenland kan je wel zeggen dat ik inmiddels veel ervaring heb met verbouwen en het inrichten van huizen. Dat je met woonaccessoires veel kan bereiken qua sfeer in huis weet ik als geen ander. Ik hoop je met het assortiment in het WOONcadeau te kunnen inspireren!

 

© 2016 - 2019 het WOONcadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel