Navigatie

Betalen

Betalen via iDEAL

Dit is tegenwoordig de meest toegepaste manier om te betalen, veilig, gemakkelijk en snel. Kies je voor deze betaaloptie dan zal er een venster openen waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Daarna volg je de procedure die je gewend bent bij betalingen met internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie kan je kijken op de website www.ideal.nlOmdat wij het bedrag meteen op onze rekening ontvangen zal je pakketje zo snel mogelijk worden ingepakt en verzonden. 

Vooraf overmaken via een bankoverschrijving

Als je liever via een bankoverschrijving betaalt kan dat natuurlijk ook. In dat geval kan je het totaal verschuldigde bedrag overmaken op onze rekening (IBAN - NL49KNAB0255883471 t.n.v. WOONwebwinkelen). Houd dan wel rekening met een mogelijke verwerkingstijd van de betaalopdracht bij de bank. Op het moment dat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven zullen we je bestelling verzenden.  

Betalen via AfterPay

Bij deze betaalmethode betaal je achteraf na ontvangst van de factuur. AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je via e-mail een digitale factuur van AfterPay ontvangt met het verzoek de factuur te betalen. Je kan bij het WOONcadeau betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €2500 betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met een digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kan je je bestelling natuurlijk op een andere manier betalen. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Telefoonnummer Afterpay: 020-7230270.

Wij berekenen een klein gedeelte van de extra kosten die het betalen via AfterPay voor ons met zich meebrengt aan je door (te weten €0,95 per transactie). 

Herinnerings- en incassokosten AfterPay

Houd er rekening mee dat bij niet tijdige betaling via AfterPay het te betalen bedrag wordt verhoogd met administratiekosten. Indien er na een betalingsherinnering nog niet wordt overgegaan tot betaling zal je door AfterPay schriftelijk in gebreke worden gesteld. Indien ook dan betaling uitblijft, zal de vordering uit handen worden gegeven bij een incassobureau. Alle daaraan verbonden kosten, waaronder de wettelijke rente, zullen in dat geval voor jouw rekening komen.

Door kennisname van onze Algemene Voorwaarden verklaart je bekend te zijn met de betalingsvoorwaarden en met het feit dat genoemde extra kosten in rekening zullen worden gebracht bij niet tijdige betaling. 

© 2016 - 2019 het WOONcadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel